top of page

Kabala Aşk Büyüsü


Kabala neredeyse dört bin yıllık bir Yahudi öğretisidir. Gelenek anlamına gelmektedir. İnsanın yaratılışını, manevi dünyasını, beş duyumuzla algılayamayacağımız metafizik dünyayı, duyularımızın ötesindeki gizli alemi, insanın elde etme arzusunu konu alan çok eski bir öğretidir. Oldukça gizli ve ulaşılması zor kaynaklara sahiptir. Ancak bu öğretinin kaynaklarına erişebilen kişiler kabala öğretisinin gücünden faydalanabilir. Bu kişiler parmakla sayılacak kadar az olup, kabala büyüsü yapabilen kimselerdir.

Kabala Büyüsü Nedir?

Dünyada seçkin kişilerin ulaşabildiği kabala öğretisi kaynaklarından öğrenilen bilgiler kullanılarak kabala büyüsü yapılabilmektedir. Kabala büyüsü metafizik dünyanın devreye sokulduğu güçlü bir büyüdür. Osmanlı Döneminde de oldukça yaygın olan kabala büyüsü oldukça etkili bir büyüdür. Osmanlı’da önemli mertebelere gelen Yahudiler kabala öğretisinin ülkemizde yayılmasını sağlamışlardır. Hatta 17. yüzyılda Osmanlı’da yaşamış olan Sabatay Sevi isimli Yahudi iş adamı kabala öğretilerini kullanarak bir tarikat dahi kurmuştur. Bu tarikatın da etkisiyle kabala öğretisine dair birçok kaynak ülkemizde yer almaktadır. Ülkemizde bu değerli kaynaklara erişen az sayıda da olsa medyum hocalar vardır.

Kabala Büyüsünü Kimler Yapabilir?

Kabala büyüsünü diğer büyülerden ayıran en önemli nokta yapan kişinin kim olduğudur. Çünkü diğer büyüler büyü yapılırken kullanılan materyale, edilen duaya ya da uygulanan ritüele bağlıyken kabala büyüsü baştan sonra büyüyü yapan medyum hocaya bağlıdır. Kabala büyüsü ancak doğru kişinin uygulaması ile etki edebilen özel bir büyüdür. Medyum Meryem Hocamız bu çok gizli kabala öğretisi kaynaklarına ulaşmış nadir medyum hocalardan biridir. Küçük yaştan beri havas ilmi, hüddam ilmi, astroloji, yıldızname, büyü, gizli ilimler konusunda kendini geliştiren hocamız kabala öğretisine de vakıftır. Çok zor bulunan bu kaynaklardaki sırları çözmüş, bu bilgileri kullanarak kapısına gelen kişilere hizmet vermektedir. Ancak hocamız her isteyene kabala büyüsü yapmamaktadır. Ancak kendisi gerekli görürse kabala büyüsünü yapmaktadır. Medyum Meryem Hocamızın kuralları kesin ve katı olup maddi çıkarlar için ilmini kullanmamaktadır.

Kabala Büyüsü Neden Yapılır?

Kabala büyüsü diğer büyülerden farklı olarak neredeyse her konuda yapılabilmektedir. Tek amacı aşk, iş, sağlık gibi nedenler olan büyülerden ayrılmaktadır. Kabala büyüsünü dilediğiniz her konuda yaptırabilirsiniz. Birini kendinize bağlamak, hastalıktan kurtulmak, iş hayatının düzelmesi, girdiğiniz sınavı kazanmak, kaybedilen kıymetli bir eşyayı bulmak, kendisine kötülük edenleri öğrenmek, kaybolan bir yakınını bulmak, merak ettiğiniz gizli bir bilgiyi öğrenmek, hayatınız hakkında merak ettiğiniz soruların cevabını bulmak gibi birçok amaçla yapılabilmektedir. Çünkü kabala başlı başına metafizik dünyayı konu alan bir öğretidir. Bu öğretiye vakıf olan kimse birçok sırlı işlemi kolaylıkla yapabilmektedir. Kabala büyüsü, büyüyü yapan kişinin şahsına özeldir. Şahsi özellikleri kabala büyüsü yapmaya yetersiz olan kişinin gözleri bu metafizik dünyayı göremez. Bu nedenle kabala büyüsü için başvurduğunuz kişi son derece önem arz etmektedir. Medyum Meryem Hocamız büyü alanının her noktasına vakıf, güvenilir bir hocadır. Kendisi yıllardan beri kabala öğretisiyle ilgilenmekte ve kendisini bu alanda geliştirmektedir.

329 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page