top of page

Süryani Büyüsü


Medyum Meryem Hoca bu yazımızda sizlere en zor ve tehlikeli büyülerden olan Süryani büyüsü hakkında bilgiler verecek. Süryani büyüsü yapma yöntemleri nelerdir? Süryani büyüsü ne kadar sürede etki eder? Süryani büyüsü ne tür bir büyüdür? Süryani büyüsünü Süryaniler mi yapar? Sorularının cevabını Medyum Meryem Hocanın ağzından yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Süryani büyüsü yapmak nasıl oluyor? Medyum Meryem Hanımın en önem verdiği ve bu konuda değişik metafizik merkezlerinde söyleşi yaptığı büyü çeşitleri içinde en önemli yerlerden birisini Süryani büyüsü alır. Medyum Meryem Hoca kendisine büyü yapma ve büyü bozma gibi konularda sorulan soruların dışında Süryani büyüsü gibi büyüler ile de ilgili olarak insanların çok büyük merak içinde olduklarını belirtmektedir.

Örneğin Süryani büyüsü sadece Süryaniler tarafından yapılan bir büyü değildir. Medyum Meryem Hanım bu konuda bizlere gereken açıklamaları tüm açık dillilikle yapmaktadır. Süryani büyüsü eski ve günümüzde çok fazla kullanım alanı kalmayan bir Süryani lehçesiyle yapılan büyülerden birisidir. Bu sebeple Süryani büyüsü adını alsa da aslında işinin ehli her olan Medyum Meryem gibi medyumlar tarafından yapılabilmektedir.

65 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page